PRONTY Kleinvak producten

Yart Factory heeft sinds 1980  kleinvak artikelen geproduceerd onder onze  merknaam en vroeger bedrijfsnaam PRONTY.
We leverden aan grossiers en warenhuizen binnen en buiten Europa. Als producent van deze producte levereden wij ook veel klanten in private label.

Sinds 2018 verloopt de productie en verkoop  van de Pronty kleinvakartikelen via de firma KLEIBER + CO. GMBH KURZ- UND MODEWAREN FABRI

KATION in Duitsland onder de noemer PRONTY by Kleiber Kleinvak.

Pronty by Kleiber kleinvak Kurzwaren Mercerie Sewing Notions


Het biedt een scala aan kleinvakproducten zoals kniestukken, opstrijkbaar reparatiedoek, snelfix, textiellijm, , geborduurde opstrijkbare applicaties, rhinestones en satijnen bandjes, roosjes en strikjes. Kortom alles wat je in een kleinvakcollectie verwacht.
Daarnaast kan is het product aanbod uitgebreid met de KLEIBER kleinvak producten.

Kleiber + Co. GmbH Kurz- und Modewarenfabrikation  Kleiber naalden

Heb je vragen over kleinvak producten wendt je rechtstreeks tot  KLEIBER + CO. GMBH KURZ- UND MODEWAREN FABRIKATION voor al je vragen en orders.

De tijden veranderen, ook binnen de markt van kleinvak artikelen. Eigen creativiteit en het gebruik van accessoires wordt steeds belangrijker bij het maken en decoreren van kleding en andere artikelen van stof. Ons assortiment is hierbij ook in constant in beweging, waarbij de standaard artikelen nog altijd belangrijk zijn. Onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd, waardoor wij een goede kwaliteit kunnen garanderen.

Pronty producten


Andere Yart technieken en diensten

Naast   Pronty kleinvak zijn wij gespecialiseerd in het laserstansen en snijden  van papier, kunststoffen, karton, MDF, triplex, leer en leder en nog vele ander materialen alsmede het CNC frezen van plaatmaterialen waaronder MDF.
Daarnaast maken we graag jouw kant en klaar product. Daag ons uit.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over PRONTY kleinvak mogelijkheden bel de klantenservice van KLEIBER op +49 8384 820 30

Wil je meer weten over Yart Factory mail of bel ons.