PRONTY souplesse knie en ellboogstukken

PRONTY produceert  opstrijkbare en opnaaibare souplesse/ Superflex knie- en elleboogstukken in verschillende modellen. Souplesse/Superflex is een enkelzijdig imitatie suede, wasbaar en kleurecht. Het materiaal is voorzien van gaatjes, dus makkelijk opnaaibaar. Ook als opstrijkbaar materiaal te gebruiken. Dit artikel is leverbaar in 3 verschillende modellen en in maar liefst 15 verschillende kleuren.

We associëren ze meestal met professoren en studenten, maar het lijkt erop dat de elleboogstukken echt weer in de mode komen. Tijdens de grote modeshows dit najaar hadden merken als Diane von Furstenberg, Rochas en Vanessa Bruno de elleboogstukken alle drie in hun collecties. In de meeste gevallen werden de stukken op een colbertjasje bevestigd, maar er zijn ook vesten en truien met elleboogstukken te koop. Hoewel de elleboogstukken vaak wat mannelijk aandoen, lieten bovenstaande modehuizen zien dat ze toch ook echt leuk kunnen staan bij vrouwen. Het jasje moet dan echter wel goed getailleerd zijn. Het mooiste voorbeeld is natuurlijk het tweed jasje met de suède elleboogstukken, maar er zijn talloze andere combinaties denkbaar.

Pronty by Kleiber kleinvak Kurzwaren Mercerie Sewing Notions

Pronty - 2 opstrijkbare souplesse suede look elleboogstukken zwart - pads voor... - bol.com

Yart Factory heeft sinds 1980  kleinvak artikelen geproduceerd onder onze  merknaam en vroeger bedrijfsnaam PRONTY.
We leverden aan grossiers en warenhuizen binnen en buiten Europa. Als producent van deze producte levereden wij ook veel klanten in private label.

Sinds 2018 verloopt de productie en verkoop  van de Pronty kleinvakartikelen via de firma

KLEIBER + CO. GMBH KURZ- UND MODEWAREN FABRIKATION in Duitsland onder de noemer PRONTY by Kleiber Kleinvak.

Kleiber + Co. GmbH Kurz- und Modewarenfabrikation  

Heb je vragen over kleinvak producten wendt je rechtstreeks tot  KLEIBER + CO. GMBH KURZ- UND MODEWAREN FABRIKATION voor al je vragen en orders.

Andere Yart technieken en diensten

Naast   Pronty kleinvak zijn wij gespecialiseerd in het laserstansen en snijden  van papier, kunststoffen, karton, MDF, triplex, leer en leder en nog vele ander materialen alsmede het CNC frezen van plaatmaterialen waaronder MDF.
Daarnaast maken we graag jouw kant en klaar product. Daag ons uit.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over PRONTY kleinvak mogelijkheden bel de klantenservice van KLEIBER op +49 8384 820 30

Wil je meer weten over Yart Factory mail of bel ons.