Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op je gebruik van onze website; door onze website te gebruiken, aanvaardt je deze disclaimer volledig. Als je het niet eens bent met een deel van deze disclaimer, gebruik dan onze website niet. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Controleer daarom regelmatig op wijzigingen. Door deze site te gebruiken nadat we eventuele wijzigingen hebben gepubliceerd, ga je ermee akkoord om deze wijzigingen te accepteren, ongeacht of je deze heeft gewijzigd.

Auteursrechten

Alle materialen op deze site zijn beschermd door het auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht en zijn het eigendom van Yart Factory. Tenzij anders vermeld, mag je de materialen op yartfactory.nl alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik openen en downloaden.

Inhoud van de site

Bezoekers die deze website gebruiken en vertrouwen op informatie doen dit op eigen risico.

 Beperking van de aansprakelijkheid voor links naar andere websites

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van andere websites waarnaar wij een link plaatsen en onderschrijven niet noodzakelijkerwijs de meningen die erin worden geuit.

Algemene aansprakelijkheid

Je mag onze website niet gebruiken op een manier die onwettig, illegaal, frauduleus of schadelijk is, of in verband met enig onwettig, illegaal, frauduleus of schadelijk doel of activiteit.

Aansprakelijkheid voor virussen, schade en beschikbaarheid

We garanderen niet dat de functies die beschikbaar zijn op deze website ononderbroken of foutvrij zijn, dat defecten worden gecorrigeerd of dat de server die deze beschikbaar stelt, vrij is van virussen of bugs. Je erkent dat het je eigen verantwoordelijkheid is om voldoende procedures en viruscontroles (inclusief antivirus- en andere beveiligingscontroles) te implementeren om te voldoen aan je specifieke vereisten voor de nauwkeurigheid van gegevensinvoer en -uitvoer.

Juridische bevoegdheid

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op je gebruik van de site en je stemt er hierbij mee in zich te onderwerpen aan de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken.

Beperking van aansprakelijkheid

Yart Factory zijn functionarissen, werknemers, aannemers of aanbieders van inhoud zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit of anderszins in verband met je gebruik van yartfactory.nl of enige informatie, diensten of inhoud op yartfactory.nl.

© 2018 Yart Factory.  Alle rechten voorbehouden.
Yart Factory is de handelsnaam van YFIP B.V.