Leer

Onze gespecialiseerde diensten omvatten het lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren van leer, waardoor we op maat gemaakte en hoogwaardige lederen producten kunnen creëren met ongeëvenaarde precisie en finesse.

Met behulp van geavanceerde lasertechnologieën zijn we in staat om complexe ontwerpen te realiseren met perfecte details. Het lasersnijden van leer stelt ons in staat om nauwkeurige en nette sneden te maken, terwijl we tegelijkertijd delicate vormen en patronen kunnen produceren zonder de beperkingen van traditionele methoden.

Laser etsen

Laser markeren op de achterkant van het leer

Daarnaast bieden we lasergraveren aan, waarmee we permanente en prachtige gravures kunnen aanbrengen op het oppervlak van het leer. Of het nu gaat om het personaliseren van producten met initialen, het toevoegen van logo’s of het creëren van decoratieve patronen, onze lasergravuretechniek zorgt voor een mooie afwerking.

Bovendien bieden we lasermarkeren aan als een effectieve manier om subtiel informatie toe te voegen aan lederen producten, zoals serienummers, barcode of QR-codes. Deze markeringen zijn permanent en nauwkeurig, waardoor ze ideaal zijn voor traceerbaarheid en authenticatie.

Met onze uitgebreide expertise en geavanceerde lasertechnologieën staan ​​we klaar om uw creatieve visie tot leven te brengen en hoogwaardige lederen producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van precisie en kwaliteit. Neem voor meer informatie contact met ons op.